Francouzská proteinová dieta

< zobrazit všechny dotazy

Bezlepkové pečivo

Otázka:

Dobrý den, mám ještě jeden dotaz, jak je to u této diety s bezlepkovým pečivem ve třetí fázi?

Odpověď:

Dobrý den paní Moniko, lepek jako takový sám o sobě nehraje roli. Ano, je hůře stravitelný, řada lidí má na něj alergii či intoleranci, ale výši sacharidů v pečivu zásadním způsobem neovlivňuje. Ve třetí fázi pečivo nedoporučujeme zatím žádné. Po dietě obecně platí, že světlé pečivo je úplně špatně, ač je bezlepkové nebo není. Bohužel pro řadu lidí je pečivo základní složkou jídla a jeho neodmyslitelná součást. Pokud už zákazník pečivo jí, tak by měl především nějaké celozrnné tmavé s vysokým poměrem obsahem vlákniny. S přáním příjemného dne, Mirek


Máte na nás nějaký dotaz?

Neváhejte nám napsat, rádi vám poradíme.

Online kalkulačka

Vypočítejte, jaký dietní program je pro Vás nejvhodnější?

Pohlaví

Problematické partie

Hledám nejvhodnější program...

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem