Recepty

Vývar je základ!

Věděli jste, že Prodietix polévky a omelety je možné vylepšit tak, že jako základ použijete...

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Risoni s lilkem a cuketou

Příjemná sezónní inspirace, jak servírovat Prodietix proteinové těstoviny risoni. Neváhejte otestovat...

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Bramborák

Prodietix slaninová omeleta jinak? Zkuste bramborák!

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Suchary s květákovou pomazánkou

Co na Prodietix suchary? Vyzkoušejte jednoduchou a zároveň chutnou květákovou pomazánku.

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Fusilli s dušenou brokolicí

Jeden z mnoha způsobů, jak si ozvláštnit Prodietix těstoviny fusilli. Bazalka a muškátový oříšek celému receptu dodá skvělou vůni i chuť.

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Bruschetta

Výborný a jednoduchý italský předkrm, který při zkombinování s Prodietix suchary vytvoří chutnou svačinu.

Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze

Brokolicové muffiny

Tento velice snadný pokrm Vás překvapí nejen svou jednoduchou přípravou, ale i velkou škálou využití. Muffiny si můžete dát teplé jako oběd či večeři nebo studené jako předem připravenou svačinu s sebou.

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Chia pudink

Pokud máte při dietě chuť na něco dobrého, připravte si tuto lehkou a zdravou svačinku. Semínka šalvěje hispánské, nazývaná také chia, jsou bohatá na nenasycené mastné kyseliny, vitamíny, minerály a vlákninu.

Recept je vhodný pro: 3. fáze

Krůtí segedín

Segedínský guláš je jedním z jídel české kuchyně, jejichž zdravou variantu lze připravit i při proteinové dietě. Navíc je to další z našich receptů, který můžete připravit pro sebe a zároveň i pro Vaši rodinu.

Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze

Žampiony plněné směsí na proteinové nugety

Žampiony jsou při proteinové dietě využívanou potravinou zejména díky jejich schopnosti zasytit. V kombinaci se směsí na Prodietix Nugety to platí dvojnásob.

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze