Recepty

Bun bo nam bo

Tento vietnamský pokrm je velice oblíbený a v provedení se Shirataki nudlemi je vhodný i do jídelníčku během diety. Inspirujte se a zažijte Vietnam u sebe doma ?

Recept je vhodný pro 3. fáze

Brokolicové placky z Prodietix palačinky

Konzumace brokolice podporuje trávení, metabolismus i krvetvorbu. Brokolici by do svého jídelníčku měli zařadit všichni, kteří se snaží zhubnout a udržet si svou váhu. Obsahuje totiž okolo 90 % vody a je velmi chudá na sacharidy.

Recept je vhodný pro 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Fusilli s kedlubnovým zelím

Pravidelnou konzumací kedluben můžeme pozitivně ovlivnit hladinu cholesterolu v krvi a díky tomu přispět ke zdraví cévního systému. S tímto receptem přichází další tip na oběd či večeři s sebou do krabičky…

Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze

Salát z fazolových lusků

Zelené fazolky obsahují spoustu vitamínu C, kyseliny listové a vlákniny. Jsou také dobrým pomocníkem při regulaci trávicích procesů, tak dejte fazolkám zelenou.

Recept je vhodný pro 1. fáze, 2, fáze, 3. fáze

Zapečený květák s bylinkami

Květák odvodňuje, podporuje hubnutí, posiluje imunitní systém a pečuje o vysoký obsah živin ve všech tělesných buňkách. Tento recept si můžete připravit i den předem a na druhý den máte připravený výtečný oběd.

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Svěží polévka z řapíkatého celeru

Řapíkatý celer je zdrojem nerozpustné vlákniny, která je důležitá pro správné fungování trávícího systému a u proteinové diety je dostatek vlákniny téměř nezbytný. Tato polévka dodá tělu potřebné vitamíny a  díky vláknině skvěle zasytí…

Recept je vhodný pro 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Špenátový koláč s cottage sýrem

Kvalitní sýr cottage má na svých 100 gramů jen něco málo přes 100 kcal a zároveň alespoň 11 gramů bílkovin. Skvěle se hodí do 3. fáze dietních programů i jako svačina po absolvováni Prodietix diety…

Recept je vhodný pro 3. fáze

Risoni s mangoldem a listovým špenátem

Mangold příznivě působí proti kornatění cév a obsahuje velké množství kyseliny šťavelové. Jeho úprava je podobná více používanému špenátu. Zpestřete si svůj dietní program již od 1. fáze…

Recept vhodný pro 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Růžičková kapusta s žampiony a vejci

Růžičková kapusta pomáhá při detoxikaci organismu a tím, že má odvodňovací účinky, pomáhá i při hubnutí a navíc zvyšuje odolnost vůči stresu. Vláknina a bílkoviny pomáhají s pocitem sytosti při dietě.

Recept vhodný pro 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Pečený květák s vůní orientu

Květák obsahuje minimum tuků, což ho řadí k dietním potravinám. Energetická hodnota 100 g květáku je jen 25 kcal a díky obsahu výživných látek působí proti infekcím a snižuje krevní tlak. Vyzkoušíte také tento orientální recept?

Recept vhodný pro 1. fáze, 2. fáze., 3. fáze

Online kalkulačka

Spočítejte si Váš dietní program

žena muž

Problematické partie