Francouzská proteinová dieta

Recepty

Jarní salátek s ředkvičkami

Ředkvičky mají několik blahodárných účinků na naše zdraví, proto bychom je měli pravidelně zařazovat do našeho jídelníčku. Jsou nízkosacharidové a tím se tedy řadí mezi potraviny vhodné ke konzumaci již od 1. fáze dietního programu. Také vyzkoušíte tento svěží recept? 

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze 

Proteinová zmrzlina z Prodietix krému

Blíží se teplé jarní dny a také čas, kdy přicházejí na scénu lahodné zmrzliny. Ani vy si tuto oblíbenou pochoutku nemusíte odepřít. Přinášíme další tip jak si zpříjemnit dietní program bez výčitek.

Recept je vhodný od 3. fáze

Celestýnské nudle

Celestýnské nudle z Prodietix omelety ozvláštní klasický vývar a dodají Vám navíc pořádnou dávku bílkovin.

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Cuketa nadívaná šťouchanými bramborami

Cuketa má antibakteriální účinky a pomáhá pečovat o imunitní systém. V kombinaci s Prodietix šťouchanými bramborami vytvoříte nevšední oběd či večeři již od 1. fáze dietního programu.

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Bun bo nam bo

Tento vietnamský pokrm je velice oblíbený a v provedení se Shirataki nudlemi je vhodný i do jídelníčku během diety. Inspirujte se a zažijte Vietnam u sebe doma ?

Recept je vhodný pro 3. fáze

Brokolicové placky z Prodietix palačinky

Konzumace brokolice podporuje trávení, metabolismus i krvetvorbu. Brokolici by do svého jídelníčku měli zařadit všichni, kteří se snaží zhubnout a udržet si svou váhu. Obsahuje totiž okolo 90 % vody a je velmi chudá na sacharidy.

Recept je vhodný pro 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Fusilli s kedlubnovým zelím

Pravidelnou konzumací kedluben můžeme pozitivně ovlivnit hladinu cholesterolu v krvi a díky tomu přispět ke zdraví cévního systému. S tímto receptem přichází další tip na oběd či večeři s sebou do krabičky…

Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze

Salát z fazolových lusků

Zelené fazolky obsahují spoustu vitamínu C, kyseliny listové a vlákniny. Jsou také dobrým pomocníkem při regulaci trávicích procesů, tak dejte fazolkám zelenou.

Recept je vhodný pro 1. fáze, 2, fáze, 3. fáze

Zapečený květák s bylinkami

Květák odvodňuje, podporuje hubnutí, posiluje imunitní systém a pečuje o vysoký obsah živin ve všech tělesných buňkách. Tento recept si můžete připravit i den předem a na druhý den máte připravený výtečný oběd.

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Svěží polévka z řapíkatého celeru

Řapíkatý celer je zdrojem nerozpustné vlákniny, která je důležitá pro správné fungování trávícího systému a u proteinové diety je dostatek vlákniny téměř nezbytný. Tato polévka dodá tělu potřebné vitamíny a  díky vláknině skvěle zasytí…

Recept je vhodný pro 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Online kalkulačka

Spočítejte si Váš dietní program

žena muž

Problematické partie

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem