Recepty pro druhou fázi, Strana 5

Výpis článků

Tatarák z ředkviček a žampionů

Velmi neotřelá kombinace žampionů a ředkviček, kterou skvěle doplňuje štiplavá chuť pažitky.

Konjakové nudle se zeleninou a krůtím masem

Kombinací shirataki nudlí s kuřecím masem a zeleninou vytvoříte dietní, zdravé a velmi chu...

Ratatouille

Francouzská klasika v podání tohoto ratatouille se může podávat jako příloha k normálním j...

Okurková limonáda

Už vás nebaví pít jen vodu a zelený čaj? Tato okurková limonáda je další možností pro prot...

Zelený salát s chřestem a vejcem

Salát připravený z více druhů listových salátů a chřestu se podává jako "normální" jídlo. ...

Masová sekaná

Hledáte ten správný recept pro přípravu sekané? Jak ji připravit tak, aby byla chutná a zá...

Dýňové pyré

Tuto podzimní zeleninu je možné připravovat na mnoho způsobů. S naším receptem si vytvořít...

Kapustové listy plněné mletým masem

Tradiční česká kuchyně se bez kapusty neobejde, většinou ji však spojí s tučným masem a sm...

Restovaná drůbeží játra

Drůbeží játra jsou vyhledávanou pochoutkou. Do jídelníčku bychom je měli zařazovat i kvůli...

Cuketové nudle

Jste zvyklí na klasické přílohy a chybí Vám k masu? Zkuste tyto cuketové nudle, příprava j...

Ovládací prvky výpisu

121 položek celkem