Noky z Prodietix omelety s kysaným zelím
Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze
První recept nového roku a hned ideální na vyproštění po oslavách - noky se zelím. Z naší omelety si můžete připravit opravdovou delikatesu. Tento báječný pokrm si můžete vychutnat už v první fázi diety a to naprosto bez výčitek!
Co potřebujete (2 porce):
- 2 balení bylinkové omelety Prodietix
- 1 vejce
- 150 g nakládaného zelí bez cukru
- ¼ cibule
- 20 g čekankového sirupu
Jak na to:
1. Dáme vařit osolenou vodu.
2. V šejkru si přichystáme těsto na omeletu, které řádně promícháme a přidáme vejce, které pomalu vmícháme do směsi na omeletu.
3. Jakmile se bude vařit voda, připravíme si cedník s většími dírkami a držíme nad hrncem tak, aby noky padaly přímo do vroucí vody.
4. Směs nalijeme na cedník a necháme odkapat noky. Můžeme pomoci rychlejšímu zpracování tím, že stěrkou směs přimáčkneme na dno cedníku.
5. Necháme povařit alespoň 2 minuty.
6. Poté noky scedíme a propláchneme ve studené vodě.
7. Na pánvi zpěníme cibulku, přidáme zelí a čekankový sirup a lehce společně krátce orestujeme.
8. Noky vložíme do hlubšího talíře a přidáme směs zelí. Podáváme teplé.