Francouzská keto dieta

Velikonoční sleva 15% na všechny dietní programy. Právě teď! Více zde

Rýžový nákyp



Vhodné pro 2. a 3. fázi

Ingredience (pro 4 porce)

Postup přípravy

Tři balení Prodietix Rýžového pudinku za stálého míchání metličkou postupně vsypeme do 300 ml studené vody, dokud se prášek s vodou nespojí. Přidáme jeden žloutek a necháme 15–30 minut ztuhnout v lednici.

Bílky a čekankový sirup vyšleháme do sněhu.

Do pečicím papírem vyložených formiček vložíme jednu vrstvu rýžového pudinku, poklademe pokrájenými meruňkami (pokud jste teprve v druhé fázi diety, meruňky vynechejte), poté opět vložte vrstvu rýžového pudinku a pečte v mírně vyhřáté troubě zhruba 20 min. Poté formičky vyndejte a přidejte vrstvu bílkového sněhu. Pečte dalších 10 minut, dokud sníh nezezlátne.

Dozdobte snítkou máty.

Dobrou chuť

Online kalkulačka

Vypočítejte, jaký dietní program je pro Vás nejvhodnější?

Pohlaví

Problematické partie

Hledám nejvhodnější program...

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem