Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Velikonoční nádivka

31. 3. 2024

Recept je vhodný pro: 2. fáze3. fáze

Dopřejte si velikonoční nádivku i když jste v dietě. Připravili jsme si pro vás jednoduchý recept, který si vychutnáte bez výčitek.

Co potřebujete:
  • 1 semínkovou žemli Prodietix
  • 50 g vysokoprocentní šunky
  • 1 vejce
  • 1/2 menší cibule
  • 50 ml rostlinného mléka s 0 g sacharidů (například neslazené mandlové)
  • špetku muškátového oříšku
  • sůl, pepř
  • čerstvé kopřivy dle chuti
  • malou zapékací misku

Jak na to:

1. Troubu předehřejeme na 180 °C.

2. Do vyšší misky si nakrájíme na malé kostky semínkovou žemli, kterou zalijeme rostlinným mlékem.

3. Oddělíme žloutek od bílku a bílek vyšleháme do pevného sněhu.

4. K semínkové žemli přidáme pokrájenou šunku, cibuli, koření a nasekané čerstvé kopřivy.

5. Vše osolíme a řádně promícháme.

6. Nakonec vmícháme pomalu vyšlehaný sníh a naneseme rovnoměrně do zapékací mísy.

7. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme alespoň 25 minut dozlatova.

Jak velikonočního nádivku jíst?

Recept je vhodný od druhé fáze. Jídlo si rozdělte na dvě porce.

Související produkty