Růžičková kapusta s žampiony a vejci
Recept vhodný pro 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze
ingredience pro 2 porce
- 1 lžíce za studena lisovaného olivového oleje
- 1 lžíce sušené cibule
- 1 lžíce sušeného česneku
- 300 g žampionů
- 500 g růžičkové kapusty
- sůl
- pepř
- vejce
postup přípravy
Nejprve si nakrájíme na čtvrtky růžičkovou kapustu, kterou propláchneme v horké vodě a necháme okapat.
Na oleji osmahneme dozlatova žampiony se sušenou cibulí a česnekem, přidáme okapanou kapustu a opékáme, dokud kapusta nezměkne.
Když je kapusta dostatečně měkká, vytvoříme v pánvičce důlek a vyklepneme do něj vejce, které ještě osolíme a opepříme.
V 1. fázi podáváme pouze s bílkem, ve 2. a 3. fázi diety použijeme vejce celé.
Podáváme s celerovými hranolkami.
Hledám nejvhodnější program...