Recepty pro povolenou zeleninu
Těstoviny Primavera
Těstoviny Primavera potěší každého gurmána a díky dietním surovinám neohrozí vaši štíhlou linii.
Recept je vhodný od druhé fáze diety.
Grilované kuřecí prso s jarním salátkem
Sněhová nadílka je ta tam a my máme po dlouhé době chuť na něco lehkého a svěžího.
Vyzkoušejte recept na grilované kuřecí maso s jarním salátkem a zálivkou vinaigrette.
Recept je vhodný od druhé fáze.
Lilkový tatarák s cereálním chlebem
Chcete se nadopovat vitamíny a vlákninou, ale nemáte v zimním období chuť na syrovou zeleninu? Vyzkoušejte nový recept na lilkový tatarák s cereálním chlebem Prodietix. Na tomto receptu si pochutná úplně celá rodina a vy se nebudete muset bát o svoji štíhlou linii.
Recept je vhodný od druhé fáze diety.
Pečený květák
Věděli jste, že jedna porce květáku pokryje vaši denní potřebu vitamínu C? Vyzkoušejte recept na pečený květák a přesvědčte se, že i na zelenině si můžete královsky pochutnat.
Pečený karfiol si můžete dát od první fáze. Poslouží jako příloha k „normálnímu“ jídlu, k proteinovému jídlu nebo samotný jako zdravá zeleninová svačinka mezi jídly.
Domácí zeleninové chipsy
Perfektní recept, který můžete podávat jako předkrm nebo jako zdravé "zobání" k televizi.
Vhodné pro 3. fázi
Svatomartinské kuře à la husa se zelným salátem
Dopřejte si v průběhu proteinové diety svatomartinské posvícení, jakoby se nechumelilo!
Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze
Shirataki nudle se zeleninou a krůtím masem
Kombinací shirataki nudlí s krůtím masem a zeleninou vytvoříte dietní, zdravé a velmi chutné jídlo.
Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fázeKvětákové tyčinky
Tyto květákové tyčinky obsahují minimum kalorií a téměř žádné sacharidy. Hodí se jako rychlá svačinka do krabičky nebo na přikusování u večerního odpočinku, místo klasických tyčinek z bílé mouky. A to stojí za vyzkoušení :-)
Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze
Jarní salátek s ředkvičkami
Ředkvičky mají několik blahodárných účinků na naše zdraví, proto bychom je měli pravidelně zařazovat do našeho jídelníčku. Jsou nízkosacharidové a tím se tedy řadí mezi potraviny vhodné ke konzumaci již od 1. fáze dietního programu. Také vyzkoušíte tento svěží recept?
Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze
Fusilli s kedlubnovým zelím
Pravidelnou konzumací kedluben můžeme pozitivně ovlivnit hladinu cholesterolu v krvi a díky tomu přispět ke zdraví cévního systému. S tímto receptem přichází další tip na oběd či večeři s sebou do krabičky…
Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze
Hledám nejvhodnější program...