Recepty pro druhou fázi, Strana 8

Výpis článků

Pošírované kuře na bylinkách

Kuřecí prsa se často restováním vysuší. Proto oceníte tento recept na úpravu pošírováním -...

Telecí steak

Telecí maso má obsah tuku okolo 5% a zároveň je lehce stravitelné. To jsou hlavní důvody p...

Krůtí segedín

Segedínský guláš je jedním z jídel české kuchyně, jejichž zdravou variantu lze připravit i...

Houbové karbanátky

Houby Vás skvěle zasytí a to v dietě jistě oceníte. Vyzkoušejte houbové karbanátky s hověz...

Kuřecí špízy s avokádovým dipem

Kuřecí maso obsahuje vysoký obsah selenu a minimální množství nasycených tuků. Avokádo zas...

Pečená treska s teplou zeleninou

Treska má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku. Rybí maso navíc obsahuje zdraví prospě...

Hovězí maso na houbách a lilku

Doplňte do těla potřebné minerály! Lilek je mimořádně bohatý na minerální soli fosforu, vá...

Proteinová tvarohová buchta

Přinášíme vám nový recept na rychlou a výborná buchtu nejen k odpolední svačině. Tento rec...

Krevetový salát s pikantní marinádou

Věděli jste, že díky přítomnosti omega-3 mastných kyselin krevety pozitivně působí na kard...

Těstoviny s lilkem a cuketou

Příjemná sezónní inspirace, jak servírovat Prodietix proteinové těstoviny. Neváhejte otest...

Ovládací prvky výpisu

121 položek celkem