Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Vývar s celestýnskými nudlemi z Prodietix bylinkové omelety

1. 10. 2023

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Užijte si teplý, nutričně vyvážený kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi z Prodietix bylinkové omelety. Je to ideální volba pro chladné podzimní večery, kdy potřebujete něco na zahřátí a doplnění energie.

Co potřebujete:
  • 1 balení Prodietix bylinkové omelety
  • 1 slepičí vejce
  • kostní vývar
  • 50g květáku
  • 50g celeru
  • 50g brokolice
  • snítko čerstvé petržele
  • 1 lžíce řepkového oleje
  • pepř
  • sůl

Jak na to:

1. Do hrnce nalijeme optimální množství osolené vody vzhledem k tomu, kolik máme kostí. Vaříme dle svého uvážení, ale nejlépe alespoň 2 hodiny na středním plamenu.

2. Po uvaření vývar slejeme přes cedník a přidáme do scezeného vývaru očištěnou a nadrobno nakrájenou zeleninu, kterou ještě krátce povaříme.

3. V mezičase si připravíme omeletu.

4. Rozehřejeme plotýnku na střední oheň a na pánev nalijeme olej.

5. Omeletu připravíme dle návodu s tím, že do šejkru přidáme i jedno celé vejce a řádně promícháme.

6. Směs vylejeme na pánev a po chvilce otočíme.

7. Hotovou omeletu položíme na prkénko a nakrájíme na širší nudle.

8. Vývar nalijeme do hlubokého talíře a poté vložíme nudle, které následně zasypeme čerstvou petrželkou.

9. Dochutíme pepřem a podáváme teplé.

Hotový vývar rozdělte po cca 3 dcl. To vystačí na jednu porci. Pokud vám zbyde čistý vývar, neváhejte ho využít pro přípravu kterékoliv Prodietix polévky. Tímto způsobem můžete získat ještě více z vašeho kuřecího vývaru. Dobrou chuť

Související produkty