Málokdo ví, že žampiony Portobello obsahují velké množství bílkovin a mnoho lidí jimi nahr...
Recepty pro třetí fázi, Strana 12
Výpis článků
Věděli jste, že díky přítomnosti omega-3 mastných kyselin krevety pozitivně působí na kard...
Příjemná sezónní inspirace, jak servírovat Prodietix proteinové těstoviny. Neváhejte otest...
Prodietix slaninová omeleta jinak? Zkuste bramborák! Recept je vhodný pro: 1. fá...
Jeden z mnoha způsobů, jak si ozvláštnit Prodietix těstoviny fusilli. Bazalka a muškátový ...
Propojení omelety Prodietix a brokolice je další možností na vydatnou snídani či večeři. M...
Máte rádi špenát? Vyzkoušejte jej ve spojení s omeletou Prodietix. Recept je vhodný p...
Hlíva ústřičná příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu, proto se výborně hodí do proteinové diety. Mimo jiné také hlíva podporuje imunitu.
Osvědčená kombinace zelených fazolek a slaniny funguje i s naší omeletou. Recept je v...
Věděli jste, že jedna porce květáku pokryje vaši denní potřebu vitamínu C? Vyzkoušejte rec...
