Recepty pro druhou fázi, Strana 6

Výpis článků

Pečený květák s vůní orientu

Květák obsahuje minimum tuků, což ho řadí k dietním potravinám. Energetická hodnota 100 g ...

Vývar je základ!

Věděli jste, že Prodietix polévky a omelety je možné vylepšit tak, že jako základ použijet...

Lehounký salát z řapíkatého celeru

Řapíkatý celer má silné diuretické a čisticí účinky, vyplavuje z těla všechny škodlivé lát...

Artyčoky s bylinkami

Věděli jste, že artyčoky podporují tvorbu trávicích enzymů a patří mezi nejlepší léčiva na...

Zálivka vinaigrette

Zálivka vinaigrette patří ke klasikám francouzské kuchyně. Výborně se proto doplňuje s&nbs...

Brokolicové muffiny

Tento velice snadný pokrm Vás překvapí nejen svou jednoduchou přípravou, ale i velkou škál...

Bazalkové pesto

Tato bylina se používá především ve středomořské kuchyni, v poslední době se však těší vel...

Brokolicové karbanátky

Karbanátky patří k oblíbeným klasikám naší české kuchyně. Díky odlehčenému receptu Prodiet...

Čevapčiči

Hovězí maso je zdrojem plnohodnotných bílkovin a železa. Složkou hovězího masa je i kyseli...

Bruschetta

Výborný a jednoduchý italský předkrm, který při zkombinování s Prodietix suchary vytvoří c...

Ovládací prvky výpisu

121 položek celkem