Omeleta s fazolkami

Osvědčená kombinace zelených fazolek a slaniny funguje i s naší omeletou.

Recept je vhodný pro: 1. fáze2. fáze3. fáze

Osvědčená kombinace zelených fazolek a slaniny funguje i s naší omeletou.

Co potřebujete (1 porce):
  • 1 porce Prodietix omelety
  • 70 g zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej

Jak na to:

1. Mražené fazolky rozmrazíme, z čerstvých odkrájíme konce.

2. Fazolky spaříme v hrnci horkou vodou a krátce povaříme tak, aby byly na skus.

3. Slité a okapané fazolky orestujeme na pánvi na lžičce oleje.

4. Po orestování osolíme a opepříme.

5. Připravenou směs na přípravu omelety vlijeme do pánve k fazolkám a necháme bez míchání péci na středním ohni, dokud směs neztuhne.

.
.
.