Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Jarní salátek

10. 5. 2022

Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

Rychlé, nabušené vitamíny a minerály. Čerstvé, křupavé a plné energie. 

Co potřebujete:
Salát:
  • větší svazek ředkviček
  • ½ balení rukoly
  • ½ balení polníčku
Dresink:
  • 2 lžíce za studena lisovaného olivového oleje
  • 1 lžička dijonské hořčice (neslazené)
  • 1 lžička čekankového sirupu
  • sůl
  • pepř
  • šťáva z citrónu (max. ½)

Jak na to:

1. Nejprve si připravte zálivku.

2. Smíchejte olej s dijonskou hořčicí, solí, pepřem, čekankovým sirupem a citrónovou šťávou. Nejlépe zálivku smícháte v malé sklenici s víčkem.

3. Všechny ingredience do ní dejte, zavřete a protřepávejte, dokud se přísady nepropojí do dresinku.

4. Ředkvičky omyjte a nakrájejte na velmi tenké plátky.

5. Rukolu s polníčkem propláchněte v cedníku a vložte do mísy.

6. Přihoďte ředkvičky a zálivky a promíchejte.