Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Fusilli s kedlubnovým zelím

2. 2. 2023

Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze

Pravidelnou konzumací kedluben můžeme pozitivně ovlivnit hladinu cholesterolu v krvi a díky tomu přispět ke zdraví cévního systému. S tímto receptem přichází další tip na oběd či večeři sebou do krabičky…

Co potřebujete (1 porce):
  • 1 balení Prodietix těstovin Fusilli
  • 1 lžíce sušené cibule
  • ½ kedlubny
  • sůl a pepř
  • špetka drceného kmínu
  • 1 lžíce panenského olivového oleje

Jak na to:

1. Kedluben nastrouháme na hrubo nebo nakrájíme na jemné nudličky a na trošce vody podusíme do měkka.

2. Přidáme sušenou cibuli, ochutíme solí, pepřem a drceným kmínem.

3. Těstoviny uvaříme v 1 litru vroucí osolené vody. Můžeme přidat olivový olej, aby se těstoviny nelepily.

4. Vaříme 6 - 7 minut, poté slijeme.

5. Fusilli smícháme s podušenou kedlubnou.

6. Jako ozdobu a dochucení lze přidat lístky čerstvé bazalky, petrželky, nebo pažitky.

Související produkty