Veselé Velikonoce! Máme pro vás velikonoční dárek v podobě 25% slevy na Protein Bueno Coconut po zadání kódu KOKOSBUENO25.

Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Protein na hubnutí

27. 10. 2021

Víte, proč je protein důležitou součástí redukčního jídelníčku? Pomůže vám dostatečně vyživit svaly tak, aby se při hubnutí ztrácely pouze zásoby tuku, nikoli také svalová hmota. Svaly jsou k udržení zdravé váhy velmi důležité. Patří k největším spalovačům tuků, a čím je naše svalová hmota větší, tím vyšší je také náš bazální metabolismus. Při hubnutí by proto proteiny rozhodně neměly chybět. Ale dejte pozor, při neznalosti denní vhodné dávky proteinů může docházet k přetěžování ledvin. Vyzkoušejte proto raději keto dietu, se kterou zhubnete díky proteinům snadno a bez problémů.

 

Proteiny neboli bílkoviny tvoří společně s tuky a sacharidy esenciální stavební kameny lidského organismu. V dnešní době je bohužel smutným zvykem přijímat ve stravě nadbytečné množství sacharidů a tuků, které lidský organismus nedokáže spálit, což vede k nabírání hmotnosti. Sacharidy jsou často ukryté i v potravinách, ve kterých byste to nečekali, proto se dietaření na vlastní pěst ne vždy setkává s úspěchem. V domácích podmínkách je složité odhadnout přesné složení potravin, u některých typů diet může také docházet k nechtěné ztrátě svalové hmoty.

 

Keto dieta Prodietix patří k nejmodernějším hubnoucím metodám, které současný trh nabízí. K efektivnímu hubnutí využívá ketózu, ke které v těle dochází při sníženém množství sacharidů ve stravě. Při ketóze se zvýší hladina ketolátek, které dokáží štěpením tukových zásob plně nahradit hlavní zdroj energie. Při hubnutí je velmi důležité dodat tělu správné nutriční hodnoty, proto sestavují proteinová jídla výživoví odborníci. Dietní program Prodietix vždy odráží váš individuální styl života, potřeby a preference. Vysokoproteinovou stravu oceníte nejen při hubnutí, ale také při budování svalové hmoty. Pokud aktivně sportujete, naše proteinová jídla pro vás budou skvělým doplňkem tréninkového jídelníčku, inspirovat se můžete také našimi recepty.

 

Proteinovou stravu můžete využít také pro udržení optimální váhy, i když žádnou dietu nedržíte. Velmi oblíbené jsou sladké proteinové tyčinky, krémy a vafle jako zdravější alternativy pamlsků ke svačině. Proteinová předpřipravená jídla vám poslouží také v kanceláři jako oběd – jsou trvanlivá a při jejich rychlé přípravě ušetříte čas a můžete si být jistí, že s každým soustem dáváte tělu to nejlepší.

 

Vybrat dietní program