Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Proč zvolit Prodietix?

27. 10. 2021

Proč je keto dieta Prodietix ta nejlepší volba na českém trhu? Záleží nám na tom, aby byla vaše zkušenost co nejpohodovější už od první chvíle, kdy začnete brouzdat na našich webových stránkách. Abychom vám celý proces hubnutí zjednodušili a dosáhli jste výsledků, které si přejete, je tu náš tým, který vás provede výběrem celé diety, pomůže se sestavením jídelníčku, je k dispozici během celého dietního programu a doporučí také postup po dietě. Neustále rozšiřujeme nabídku proteinových jídel, vylepšujeme chutě a dbáme na jednoduchost a praktičnost balení. Vaše objednávky jsme při expresní dopravě schopni doručit ještě v ten samý den, zpravidla pak do dvou pracovních dní. Jsme připraveni vám podat pomocnou ruku ve chvílích, kdy si nebudete vědět rady.

1. Jediná keto dieta na míru

Keto dieta Prodietix přesně odráží vaše individuální potřeby i chutě. To, jak bude dietní program vypadat, záleží na řadě parametrů, které je vždy třeba vzít v potaz pro dosažení maximálních výsledků. Výběrem individuálního dietního balíčku to však nekončí, i sestavení jídelníčku z jednotlivých jídel záleží zcela na vás. Dopřejte si proto chutě, které máte rádi.

2. Garance spokojenosti

Dieta vám nesedí či se objevil jiný druh nespokojenosti? Náš tým výživových poradců je vám připraven podat pomocnou ruku a nastalé obtíže vám pomůže vyřešit. Pokud i přesto nebudete dosahovat požadovaných výsledků, v rámci programu Garance spokojenosti vám nabízíme možnost vrácení proteinových jídel zpět – a my vám vrátíme peníze.

3. Nejlepší výběr

Na co máte dnes chuť? Jak bude vypadat váš jídelníček, je zcela ve vašich rukách. Respektujeme individualitu chutí, proto si u nás můžete všechna jídla do keto diety vybrat podle toho, co vám chutná. Pokud vám náhodou některá z jídel nezachutnají, nabízíme vám možnost výměny všeho, s čím nebudete spokojeni.

4. Nejlepší chuť

Keto dieta Prodietix má nejen francouzské kořeny, ale především také francouzskou chuť! Co je tajemstvím naší receptury? Základem jsou kvalitní a výživné suroviny, pestré porce a široká paleta chutí, kterou doplňuje doporučený denní příjem zeleniny. Díky tomu si budete váš proces hubnutí opravdu vychutnávat.

5. Nejrychlejší doručení

Těšíte se, až budete moci s keto dietou začít? Balíčky nadité proteinovými jídly se k vám snažíme doručit co nejrychleji. Obvykle je máte doma do dvou pracovních dní od odeslání vaší objednávky.

6. Nejlepší zákaznický servis a poradenství

Váš úspěch je naší vizitkou, proto je pro vás k dispozici odborné výživové poradenství. Naši výživoví poradci vám pomohou s výběrem nejvhodnějšího dietního programu, můžete se na ně obrátit během hubnutí a nenechají vás ve štychu ani po skončení diety. Přenechat na nás můžete také výběr jídel, případně nám do poznámky připsat své chuťové preference.

7. Nejlepší balení

Děsí vás představa velké pixly prášku s odměrkou jako vidina toho jediného, co budete při keto dietě jíst? V Prodietix vás nic takového nečeká! Naše proteinová jídla nejsou pouze z prášku, navíc jsme balení věnovali dostatečnou pozornost, aby byla dieta praktická a jednoduchá. Stačí vzít, rozbalit a pochutnat si.

8. Skvělé akce

Na našich stránkách najdete každý den desítky zlevněných produktů ve speciálních akcích a výprodejích. A nejen to! Kromě pravidelných akcí pro vás připravujeme i speciální Prodietix slevové kódy. Jak získat další slevové kódy? Naším věrným zákazníkům rozdáváme za jejich nákupy, rozesíláme je v newsletteru nebo je zveřejňujeme na sociálních sítích. Zaregistrujte se i vy a získejte přístup ke speciálním akčním nabídkám, novinkám i soutěžím, nebo nás sledujte na sociálních sítích.