Francouzská proteinová dieta

Sněhové Pusinky



Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze

ingredience

  • 4 vaječné bílky
  • stévie podle chuti
  • špetka soli

postup přípravy

Do větší mísy oddělíme bílky od žloutků, ze kterých vyšleháme tuhý sníh se špetkou soli. Následně velmi zlehka vmícháme stévii. Pokud máme stévii v tabletkách, rozpustíme ji v malém množství vody. 
Pomocí zdobícího sáčku vytváříme na plech s pečícím papírem drobné pusinky.
Pusinky sušíme v troubě vyhřáté na 100°C přibližně 1 hodinu.

Online kalkulačka

Vypočítejte, jaký dietní program je pro Vás nejvýhodnější?

Pohlaví

Problematické partie

Hledám nejvhodnější program...

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem