Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Vyhlášení soutěže "Nakupte dietní program a vyhrajte"

27. 9. 2023

Je nám potěšením, že vám můžeme oznámit, že naše velká letní soutěž "Nakupte dietní program a vyhrajte" byla úspěšně ukončena. Chtěli bychom poděkovat všem, kteří se soutěže zúčastnili a přispěli k jejímu skvělému průběhu.

Soutěž se konala od 23. srpna do 12. září 2023 a bylo velmi jednoduché se jí zúčastnit. Stačilo nakoupit libovolný dietní program a automaticky jste byli zaregistrováni. Z tohoto množství soutěžících jsme nyní vybrali tři šťastlivce, kteří si odnášejí naše ceny.

Na prvním místě je poukaz od Amazing Places v hodnotě 10 000 Kč, na druhém místě poukaz na nákup na našem e-shopu v hodnotě 2 000 Kč a na třetím místě je poukaz na nákup na našem e-shopu v hodnotě 1 000 Kč.

Vítěze, které jsme vybrali nyní můžeme prozradit. Tímto bychom chtěli poblahopřát:

1. místo: Lucie Sromkova

2. místo: Hana Kukáková

3. místo: Andrea Jiranová

Vítěze budeme brzy kontaktovat a sdělíme další informace týkající se výhry. Moc gratulujeme!

Chtěli bychom poděkovat všem, kteří se soutěže zúčastnili, a těšíme se na další podobné akce. Pokud nechcete přijít o novinky ze světa našich soutěží, přihlaste se k odbírání našeho pravidelného newsletteru.

Pokud hledáte naše výborné produkty za ještě výhodnější cenu, tak na našich stránkách najdete každý den desítky zlevněných produktů ve speciálních akcích a výprodejích. A nejen to! Kromě pravidelných akcí pro vás připravujeme i speciální Prodietix slevové kódy.

Děkujeme za vaši účast a těšíme se na další soutěže!

Související produkty