Fusilli s mangoldem a listovým špenátem

Mangold příznivě působí proti kornatění cév a obsahuje velké množství kyseliny šťavelové. Jeho úprava je podobná více používanému špenátu. Zpestřete si svůj dietní program již od 1. fáze…

Recept je vhodný pro: 1. fáze2. fáze3. fáze

Mangold příznivě působí proti kornatění cév a obsahuje velké množství kyseliny šťavelové. Jeho úprava je podobná více používanému špenátu. Zpestřete si svůj dietní program již od 1. fáze…

Co potřebujete (1 porci):
  • 1 balení Prodietix fusill
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce sušeného česneku
  • 2 lžíce sušené cibule
  • 150 g mangoldu
  • 150 g listového špenátu
  • Sůl, pepř
  • od 3. fáze 100 g 20% t.v.s. tvrdého sýra

Jak na to:

1. Prodietix fusilli uvaříme podle návodu na zadní etiketě. Propereme mangold a listy špenátu a necháme v cedníku okapat.

2. Na rozpálenou pánev s 2 lžícemi olivového oleje dáme mangold i špenát, ochutíme česnekem, cibulí a na mírném ohni restujeme zhruba 5 minut.

3. Těstovini scedíme a vmícháme orestovanou zeleninu. Podle chuti osolíme a opepříme.

Náš TIP: Ve 3. fázi diety lze posypat nastrouhaným sýrem.

 

.
.