Francouzská proteinová dieta

Proteinová tvarohová buchta



Recept je vhodný pro: 3. fáze 

ingredience na 6 porcí

  • 3 ks vejce
  • 1 balení Prodietix vanilkový krém
  • 3 tabletky stévie
  • 2 kelímky nízkotučného tvarohu
  • 3 lžíce holandského kakaa

postup přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 °C. Oba tvarohy vyndáme do misky a postupně do nich šlehačem zašleháme rozklepnutá vejce, sladidlo a Prodietix vanilkový krém (v prášku).
Dortovou formu vyložíme pečícím papírem. Do připravené formy nalijeme půlku těsta, do zbylé poloviny přidáme holandské kakao. Kakaovou část těsta lejeme do světlé cik cak, aby byla buchta hezky dvoubarevná.
Buchtu pečeme na 180 °C 20 minut. Poté stáhneme na 150 °C a dopékáme ještě cca 30 minut.

Při podávání můžete buchtu ozdobit 100 g ovoce.

Online kalkulačka

Vypočítejte, jaký dietní program je pro Vás nejvýhodnější?

Pohlaví

Problematické partie

Hledám nejvhodnější program...

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem