Proteinová tvarohová buchta
Recept je vhodný pro: 3. fáze
ingredience na 6 porcí
- 3 ks vejce
- 1 balení Prodietix vanilkový krém
- 3 tabletky stévie
- 2 kelímky nízkotučného tvarohu
- 3 lžíce holandského kakaa
postup přípravy
Troubu si předehřejeme na 180 °C. Oba tvarohy vyndáme do misky a postupně do nich šlehačem zašleháme rozklepnutá vejce, sladidlo a Prodietix vanilkový krém (v prášku).
Dortovou formu vyložíme pečícím papírem. Do připravené formy nalijeme půlku těsta, do zbylé poloviny přidáme holandské kakao. Kakaovou část těsta lejeme do světlé cik cak, aby byla buchta hezky dvoubarevná.
Buchtu pečeme na 180 °C 20 minut. Poté stáhneme na 150 °C a dopékáme ještě cca 30 minut.
Při podávání můžete buchtu ozdobit 100 g ovoce.
Hledám nejvhodnější program...