Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Kristýna S.

20. 4. 2022

Nikdy jsem stravu moc neřešila. Jedla jsem prostě to, na co byla chuť, a bez jakéhokoliv omezování. Vyvažovat jsem se to snažila ovocem a zeleninou, ale i tak jsem na sobě začala pociťovat pár kil navíc. Jednoho dne mi kolegyně povídala o dietě od Prodietix. Po našem hovoru jsem začala přemýšlet o dietě. Podle kalkulačky, do které jsem zadala svůj cíl zhubnout 7 kilo, mi vyšel program dieta "S" na 30 dní. Ani chvíli jsem neváhala a program objednala. Trochu jsem se toho bála, protože jsem nikdy žádnou dietu nezkoušela. Nakonec semnou však hubnul i manžel, získala jsem tak větší motivaci vydržet. Musim uznat, že první den pro mě byl docela těžký, najet na  jiný koloběh a celkově na úplně jinou stravu. Po dvou dnech už to šlo skoro sami a začalo mě to dokonce bavit. A protože jsem se den ode dne cítila lépe, nechtěla jsem si to zkazit. Po čas diety jsem si hodně oblíbila tyčinky a teplé nápoje. Kromě toho, že jsem zhubla, mám i víc energie, lepší náladu a chuť zase sportovat. Doufám, že se mi i nadále podaří zachovat si zajetý režim a omezovat sacharidy.

 

Pokud bych měla svou cestu k lepšímu já shrnout do pár vět, vyzdvihla bych hlavně jednoduchost a pohodlnost, které program nabízí. Také mi přišly super recepty, podle kterých jsem si vařila a vařit stále budu.