Vážení zákazníci, jaro je tu a s ním i 30% sleva na všechny dietní programy. Buďte ve formě s příchodem jara! 

Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Eva M.

30. 3. 2022

Keto dietu od Prodietix mi doporučila moje sestra, která si ji nemohla vynachválit. Já jsem nikdy v životě žádnou dietu nevyzkoušela a vždy jsem k tomu byla trochu skeptická. Povoláním jsem pokojská, a ikdyž se v rámci práce docela dost naběhám, kila dolů nešla. To bylo možná zapříčiněno i tím, že jsem se stravovala nepravidelně. Postupně jsem začala mít problémy s pohybovým aparátem, což vedlo k tomu, že jsem začala přemýšlet, co změnit.

Vybrala jsem si Prodietix a dietu M na 12 týdnů s cílem zhubnout alespoň 20 kilo. Ani jsem se nestačila divit, když jsem při vážení zjistila, že jsem celkově zhubla téměř dvojnásobek. Nebudu lhát, začátky byly těžké, ale s podporou rodiny a přátel to šlo o moc lépe. Také jsem si postupem času oblíbila hned několik jídel, hlavně chorizo, to mi moc chutnalo.

Dieta už mi sice skončila, ale naučila jsem se díky ní jíst pravidelně a rozhodně bych v tom chtěla pokračovat i nadále, tak mi držte palce. A co bych vzkázala všem, co s dietou od Prodietixu teprve začínají? Vydržte, pak budete nadšení stejně jako jsem teď já.