Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Alena H.

9. 1. 2023

V minulosti jsem zkoušela dietu od Prodietix i konkurence. Ta konkurenční nefungovala, nic jsem nezhubla, a navíc ani neměli žádný manuál, kterého bych se mohla držet. Bylo to spíše takové trápení bez žádného výsledku. Proto jsem se vrátila k této dietě, u které z minulosti vím, že opravdu funguje. Dokonce si ji dříve objednalo i několik dalších členů naší širší rodiny a viděla jsem na nich, že lze zhubnout i bez pohybu.

Největší motivací pro mě byla lepší postava, zdravotní stav a celkově lepší pocit sama ze sebe. Současně jsem věděla, že když uvidí výsledky manžel, rozhodne se se svým tělem a zdravím také něco udělat.

Na webu společnosti jsem si pomocí kalkulačky vypočítala, že k dosažení mé vysněné váhy potřebuji zvolit dietu „M“ na 9 týdnů. Jelikož jsem milovníkem všeho čokoládového, nejvíce mi zachutnali palačinky, nápoje a koláče. Oblíbila jsem si také širokou nabídku těstovin, pizzu, ale i wafle a polévky. Naopak mi ale vůbec nechutnaly omelety, které byly na můj vkus poměrně suché.

Díky dietě se nyní cítím zdravěji a šťastněji. Je to velmi hřejivý pocit, když se na vás podívá váš muž a ocení, že vypadáte dobře a sekne vám to. Všímám si také lepší nálady a více energie do života. Tato dieta mi pomohla zhubnout více než 20 kilo a jsem přesvědčená, že pokud bych v budoucnu uvažovala o další dietě, bude to právě Prodietix. Ostatním bych jen vzkázala, ať to nevzdávají a vydrží. Výsledek bude stát za to.