Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Nezapomínejme na tu nejdůležitější osobu v našem životě

12. 5. 2023

Druhá květnová neděle je každý rok speciálním dnem. Někdo si květnové dny spojuje především s krásným jarním počasím a vzkvétající přírodou, jiní usilovně shánějí či připravují dárek pro svou maminku. Každý z nás chce svoji maminku potěšit něčím netradičním, zajímavým, jedinečným. Každé dítě se snaží ve školce či škole vyrobit něco, co maminku potěší. Den matek je mezinárodní svátek, který slaví mateřství. Lidé vzdávají hold maminkám, vyzdvihují mateřské pouto, které vzniká mezi matkou a dítětem. Je to neobyčejná příležitost maminkám poděkovat za vše, co pro nás v životě dělají. I když nejde o oficiální státní svátek, slavíme ho všichni tak, jak nejlépe umíme, láskou.

Spousta maminek v dnešní uspěchané době musí zápasit s povinnostmi v rodině, v práci a nemá čas na sebe samu. Mnohdy nemají čas ani na to, aby si sedli a dali si v klidu kávu či si dopřáli něco sladkého. Protože dobrá čokoláda, bonboniéra...i to jsou dárky, které v tento slavnostní den určitě potěší.

Milé maminky, máme vás rádi, vážíme si vás a víme, co pro nás děláte. Připravili jsme si proto pro vás jako dárek lahodnou svačinku – nízkoenergetickou tyčinku s kakaovou polevou, plněnou lískooříškovou náplní se sníženým obsahem sacharidů. Můžete ji mít vždy po ruce adodat svému tělu kvalitní bílkoviny kdykoli a kdekoli. Tyčinka připomínající bueno je se sníženým obsahem cukru a tuku a zvýšeným obsahem bílkovin, dokonce s přírodními sladidly.

Laskominka, kterou rozhodně nesáhnete vedle. Vejde se do batohu, do kabelky či tašky. Pomůže zahnat hlad na sladkosti, doplnit bílkoviny a v neposlední řadě i udržet váhu na uzdě. Hodí se do redukčního i běžného jídelníčku. Lahodná kombinace jemné čokoládové chuti, lískooříškového krému a křupavé oplatky vás opět vrátí do dětství. Možná vám dokonce připomene pohlazení své maminky, když jste si ublížili a následně jste dostali za hrdinství sladkou odměnu.

Cílem tohoto dne je připomenout si ty jedinečnost a nenahraditelnost matky. Na chvíli se zastavit a vzdát jim poctu za všechnu jejich nekonečnou lásku a péči. Zastavte se i vy a potěšte svou maminku. Ať už to bude sladká dobrůtka, voňavé květiny, či vlastnoruční výrobek, se kterým jste se potrápili a rádi ho darujete. Mamka je ta nejdůležitější osoba ve vašem životě, tak si ji važte a zahrnujte ji láskou.