Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Jak rychle zhubnout

27. 10. 2021

Stresuje vás každoroční snaha zhubnout rychle před dovolenou do plavek? Letošní dovolenková sezóna je zatím odložena na neurčito, proto můžete tento stres nahradit zcela novým přístupem k hubnutí, které bude nejen efektivní, ale hlavně trvalé. Díky našim dietním programům zhubnete tukové zásoby rovnoměrně po celém těle a s minimálním rizikem jo-jo efektu. Zajímá vás, jak díky pravidelnému stravování dosáhnout postavy snů? Pak jste tu správně.

 

Sedavý způsob života, nepravidelné jezení, stres, celodenní hladovění, večerní vyjídání ledničky či nezvladatelné chutě – poznáváte se v některém z těchto nejčastějších důvodů ukládání tuků? Při hubnutí je důležité eliminovat co nejvíce nezdravých praktik a nahradit je novými zdravějšími návyky. Nebojte, nemusíte se trápit hladovkami nebo začít každý den zběsile cvičit. Pro rychlé a efektivní hubnutí stačí najít správný způsob stravování, při kterém nebudete strádat, ale kila půjdou dolů. Vždy je dobré začít revizí jídelníčku a pravidelností v jídlech. Pro každého člověka bude vhodný počet porcí za den jiný, jedno pravidlo však platí pro každého – jezte méně, ale častěji s časovými rozestupy. Pouze tak bude vaše tělo „spokojené“, protože mu budete dodávat dostatečný přísun energie po celý den.

 

K pravidlům zdravého životního stylu kromě pravidelného stravování ve střídmých porcích během dne patří také dostatečný přísun zeleniny ve stravě, pitný režim a pohyb. Pokud je pro vás pohyb z nějakého důvodu nepříjemný a při představě strojů ve fitku se vám zatmívá před očima, zkuste na to jít jinak a soustředit se na přirozený pohyb během dne, kterým je chůze, práce na zahradě, úklid domácnosti, řádění s dětmi a další aktivity, které vás přirozeně zvednou ze židle. Máte-li sedavou práci, zkuste se čas od času projít, protáhnout a prohýbat ztuhlé končetiny.

 

Pokud už nějaké to kilo navíc máte a víte, že je pro vás těžké uhlídat si pravidelnost v jídle, může pro vás být hubnutí uvedeným stylem obtížné a dlouhotrvající. V takovém případě doporučujeme do nového stylu života jít naplno pomocí dietního programu Prodietix, který je efektivnější a centimetry budou mizet rychleji. V těle se díky keto dietě nastartuje ketóza, při které budete hubnout tuky rovnoměrně po celém těle. Keto jídla vám dodají všechny potřebné složky výživy, nebudete proto muset mít strach, že si hubnutím přitížíte, jak se tomu může stát při neuváženém hubnutí na vlastní pěst. Prodietix keto jídla jsou navíc velmi chutná, jsou totiž francouzského původu. Francouzi jsou svým gurmánstvím proslavení po celém světě, těšit se proto můžete na vysokou kvalitu a pestrost sladkých a slaných jídel. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě, proto pokud vám přeci jen něco nebude chutnat, můžete to zdarma vyměnit.

 

Prohlédnout dietní programy