Zapečený květák s bylinkami
Recept vhodný pro: 1., fáze, 2. fáze, 3. fáze
ingredience pro 1 porci
- 1 balení Prodietix omeleta s bylinkami
- 200 g květáku
- hrst čerstvých bylinek (bazalka, majoránka, tymián)
- sůl
- pepř
- sušená cibule
postup přípravy
Květák omyjeme, otrháme listy a rozdělíme na růžičky, které uvaříme v osolené vodě.
Mezitím si připravíme Prodietix omeletu s bylinkami podle návodu na zadní etiketě.
Uvařený květák slijeme a pokrájíme na malé kousky. Čerstvé bylinky nasekáme najemno a přidáme ke květáku. Celou směs podle chuti osolíme, opepříme a přidáme sušenou cibuli.
Vše promícháme a přelijeme připravenou Prodietix omeletou.
Vzniklou hmotu nalijeme do pekáčku, lehce vymazaného olivovým olejem.
Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů 20 – 25 minut, dozlatova.
Podáváme s celerovými hranolkami nebo se zeleninovým salátem z povolené zeleniny.
Hledám nejvhodnější program...