Francouzská proteinová dieta

Zapečený květák s bylinkami



Recept vhodný pro: 1., fáze, 2. fáze, 3. fáze

ingredience pro 1 porci

postup přípravy

Květák omyjeme, otrháme listy a rozdělíme na růžičky, které uvaříme v osolené vodě.
Mezitím si připravíme Prodietix omeletu s bylinkami podle návodu na zadní etiketě.
Uvařený květák slijeme a pokrájíme na malé kousky. Čerstvé bylinky nasekáme najemno a přidáme ke květáku. Celou směs podle chuti osolíme, opepříme a přidáme sušenou cibuli.
Vše promícháme a přelijeme připravenou Prodietix omeletou.

Vzniklou hmotu nalijeme do pekáčku, lehce vymazaného olivovým olejem.

Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů 20 – 25 minut, dozlatova.

Podáváme s celerovými hranolkami nebo se zeleninovým salátem z povolené zeleniny.

Online kalkulačka

Vypočítejte, jaký dietní program je pro Vás nejvýhodnější?

Pohlaví

Problematické partie

Hledám nejvhodnější program...

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem