Francouzská proteinová dieta

Shirataki nudle se zeleninou a krůtím masem



Recept je vhodný pro:  3. fáze

ingredience pro jednu porci

  • 150 g krůtího masa bez kůže
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 červená paprika
  • ¼ hlávky čínského zelí
  • ½ pórku
  • 1lžička sušené cibule
  • 1 lžička sušeného česneku
  • 1 balení Shirataki nudlí
  • sůl, pepř

postup přípravy

1.    Krůtí maso nakrájíme na nudličky a okořeníme.

2.    Zeleninu očistíme a nakrájíme – papriku a čínské zelí na proužky, pórek na tenčí kolečka.

3.    Nudle vybalíme a propláchneme teplou vodou

4.    Na pánev s nepřilnavým povrchem dáme orestovat maso, po cca 2-3 minutách otočíme, přidáme papriku, pórek, čínské zelí, sušenou cibuli, sušený česnek, sojovou omáčku, promícháme a společně restujeme cca 5 minut.

5.    Nakonec přidáme nudle shirataki, promícháme, okořeníme čerstvě mletým pepřem a restujeme 1-2 minuty. Ihned podáváme.

Dobrou chuť

Online kalkulačka

Spočítejte si Váš dietní program

žena muž

Problematické partie

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem