Francouzská keto dieta

Nákupy Ona Dnes u nás o den dříve, užijte si slevu 20% s kódem ONADNES2021

Salát s hovězím steakem



Ingredience na 1 porci

Steak:

  • 100 g libového hovězího masa
  • 2 lžičky limetkové šťávy
  • 2 lžičky olivového oleje
  • 1/2 lžičky sušeného česneku
  • sůl
  • pepř

Salát:

  • hrst rukoly
  • okurka
  • 2 plátky cibule
  • 5 ředkviček
  • 1/4 avokáda

Postup přípravy:

Smíchejte limetkovou šťávu, olej, česnek sůl a pepř a promíchejte. Steak osušte papírovou utěrkou a poté důkladně namočte marinádě.

Maso nechte naložené alespoň 4 hodiny v lednici a pak hodinu před tepelnou úpravou v pokojové teplotě. Mezitím si připravte salát. Smíchejte rukolu, na plátky nakrájenou okurku, plátky cibule a ředkviček a na kousky nakrájené avokádo.

Vyjměte maso z marinády, ale nevylévejte ji. Opékejte steak asi 5 minut z každé strany, aby zůstal uvnitř růžový. Poté vyjměte z pánve a nakrájejte na tenké plátky.

V míse ho promíchejte se salátem a zakapejte zbylou marinádou.

Online kalkulačka

Vypočítejte, jaký dietní program je pro Vás nejvhodnější?

Pohlaví

Problematické partie

Hledám nejvhodnější program...

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem