Risoni s mangoldem a listovým špenátem
Recept vhodný pro 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze
Ingredience pro 1 porci
- 1 balení Prodietix těstovin
- 2 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce sušeného česneku
- 2 lžíce sušené cibule
- 150 g mangoldu
- 150 g listového špenátu
- Sůl, pepř
- od 3. fáze 100 g 20% t.v.s. tvrdého sýra
postup přípravy
Prodietix těstovin Risoni uvaříme podle návodu na zadní etiketě.
Propereme mangold a listy španátu a necháme v cedníku okapat.
Na rozpálenou pánev s 2 lžícemi olivového oleje dáme mangold i špenát, ochutíme česnekem, cibulí a na mírném ohni restujeme zhruba 5 minut.
Těstovini scedíme a vmícháme orestovanou zeleninu.
Podle chuti osolíme a opepříme.
Ve 3. fázi diety lze posypat nastrouhaným sýrem.
Hledám nejvhodnější program...