Přidávám do směsi sušený česnek, majoránku, sůl, pepř, jednu vymačkanou cuketu a pěkně se opékají, netrhají se a jsou výborné.
Bramborák
Kód: 62120058
Nízkoenergetická směs pro přípravu bramboráku, se sníženým obsahem cukrů, tuků a zvýšeným obsahem bílkovin (69 %).
Výrobek určený pro proteinovou dietu (keto dietu), nebo jako doplněk běžné stravy pro snadnější udržení váhy.
Cena: 59 Kč
skladem
Návod k přípravě:
Obsah sáčku vsypte do 75 ml studené vody. Protřepejte v shakeru, nebo v misce promíchejte metličkou, aby se prášek s vodou spojil. Nechte 1 minutu odstát. Odstátou směs vlijte do pánve s nepřilnavým dnem a opékejte z po dobu cca 2 - 3 minut na středním ohni. V polovině času palačinku obraťte.
Nutriční složení:
100 g | 29 g (jedna porce) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bílkoviny | 69 | g | 17 | g | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tuk | 2,2 | g | 0,6 | g | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 | g | 0,2 | g | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sacharidy | 7,7 | g | 1,9 | g | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
z toho cukry | 1,3 | g | 0,3 | g | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Energie | 339 | kcal | 85 | kcal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1436 | kJ | 359 | kJ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vláknina | 6,3 | g | 1,3 | g | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sůl | 3,7 | g | 0,93 | g | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vitaminy a minerály:
množství na 25g | % DDD | |
Draslík | 362 mg | 18 % |
Vápník | 81mg | 10 % |
Fosfor | 185 mg | 26 % |
Hořčík | 60 mg | 16 % |
Vitamin A | 120 µg | 15 % |
Vitamin C | 12 mg | 15 % |
Vitamin E | 1,8 mg | 15 % |
Vitamin B1 | 0,17 mg | 15 % |
Vitamin B2 | 0,21mg | 15 % |
Vitamin B3 | 2,4 mg | 15 % |
Vitamin B5 | 0,9 mg | 15 % |
Vitamin B6 | 0,21 mg | 15 % |
Vitamin B8 | 7,5 µg | 15 % |
Vitamin B9 | 30 µg | 15 % |
Vitamin B12 | 0,38 µg | 15 % |
Složení:
Sójové bílkoviny (emulgator: sójové lecitiny), bramborové vločky (4%), přírodní aroma (lepek), cibule, aminokyseliny (L-methionin, L-threonin, L-valin), sůl, regulátor kyselosti: mléčnan vápenatý, koření, petržel, protispékavá látka: uhličitany hořečnaté, vitamíny (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12), maltodextrin.
Alergeny:
lepek, sója
Hodnocení uživatelů
Chuť skvělá, jen se mi hodně potrhal.
nedochucovala jsem a byl výborný, se smažením byl sice trochu problém, ale nevadilo. Brala bych, kdyby byl v akci
Malinko jsem dochutila, při nandávání na pánev se těsto trhalo, ale když se podaří rozprostřít na pánev, rychle se těsto stmelí, chutnal mi.
Dala jsem na vaše rady a přidala česnek. Doporučuji směs opékat na teflonové pánvi s jednou kapkou oleje. Příště přidám trochu méně vody.
Konzistence bramboráku rozhodně vyžaduje více vody. Doporučuji těsto dochutit sušeným česnekem a majoránkou. Dá se jíst i bez dochucení.
Bramborák se hůře smaží, ale to jsem vychytala.. chuťově byl parádní, s kysaným zelíčkem perfektní jídlo
Zatím největší zklamání. Vůbec s tím neumím poradit. Ani chuťově
- chuť, konzistence
Přidala jsem do směsi s vodou bílek a smažila malé placičky. Nic se netrhalo, šlo to krásně. S kysaným zelím dobrý oběd.
- Potřeba dochutit.
- Spíše palačinka než bramborák.
Nelze osmažit na pánvi, trhá se. Chuťově OK přidala jsem sušený česnek a trošku soli.
- Špatná konzistence, nejde usmazit ani opéct.
- Potřeba trochu dochutit.
Absolutně nemožné bramborák osmažit na pánvi. Konzistence směsi se 150 ml vody příliš tuhá. Dávám více vody.
- chuťově není špatný
- nelze osmažit na pánvi
Je boží! Ideálně smažit na více kousků, co nejtenčí, potom hezky křupe. Výborně chutná, příště zkusím přidat česnek. 3:)
- Skvělá chuť
- Maličko se trhá, chce to lívancovou pánev
špatná konzistence, bohuzel se to ani chuťově pravému bramboráku nepodobá
Každá snaha marná, pokaždé z toho bylo něco co připomíná míchaná vajíčka, chuťově ujde.
Trhá se, ale sníst se dá 😉
Super chuť. Nejlepší je smažit ho na speciální teflonové pánvi na palačinky, i bez tuku se skvěle usmaží.
- Rychlá příprava
- Jde ho používat i jako těstíčku a usmažit v něm třeba řízek
- Potřeba trochu dochutit.
Kdyz se okoření může s fantazii bramborák připomínat. Bohuzel ani za tři pokusy jsem nevymyslela jak ho osmažit takže ho radši zapékám v troube.
- Změna chutě.
- Špatná konzistence, nejde usmazit ani opéct.
Špatně se smaží, ale jde to, chuťově se to bramboru skoro nedotklo, ale je to chuťově vcelku dobré :) spíš chutná jako nějaká omeleta
- Dobrá chuť
- Mohl být “bramborovější”
- Jde špatně smažit
Nelze osmažit na pánvi, trhá se.
Hledám nejvhodnější program...
Jana (8 z 10) 11. 11. 2020
S kysaným zelím je dobrý. Lepší rozděli na menší bramboráčky.