Pizza

Návod k přípravě těsta:
25 gramů pečící směsi přidejte 40 ml vody a míchejte dokud nevznikne hladké těsto. Vyjměte těsto a dlaněmi natahujte do tvaru kruhu o průměru 15 - 20 cm. Položte pečící papír a potřete topinkem. Pečte 15 minut v troubě předehřáte na 200°C.
Návod k přípravě topingu:
4 gramy směsi přidejte do 30 ml vody. Dobře promíchejte. Nechte pár minut odstát a rehydrovat. Ihned po přípravě zkonzumujte.
Energetická hodnota (kJ) | 1383 (401) kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 328 (95) kcal |
Tuky | 3.1 (0.9) g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.03 (0.3) g |
Sacharidy | 16.9 (4.9) g |
z toho cukry | 4.14 (1.2) g |
Vláknina | 13.79 (4) g |
Bílkoviny | 51.03 (14) g |
Sůl | 3.52 (1.02) g |
těsto: Mléčné bílkoviny (emulgátor: lecitiny), pšeničná mouka (lepek), pšeničné vláknina (lepek), sušené vaječné bílky a žloutky, texturované pšeničné bílkoviny ((pšeničné bílkoviny (lepek), pšeničný škrob (lepek)) (siřičitany), sůl, protispékavé látky: uhličitany draselné a uhličitany hořečnaté, kypřící látky: difosforečnany a uhličitany sodné (lepek), aroma (siřičitany), minerální látky mléka, vitamíny (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12), maltodextrin. Toping: Rajčata (42.7%), sójové bílkoviny, zhušťovadla: guma guar, sůl, sýrový prášek (sušená syrovátka (mléko), zpracovaný sýr (mléko), kvasnicový extrakt, sušené máslo (mléko), sůl, maltodextrin, mléčne bílkoviny) (7.4%), aroma (lepek), bylinky (majoránka, tymián, bazalka, rozmarýn), česnek, kyselina : kyselina citrónová, antioxidanty: rozmarýnové extrakty a alfa-tokoferol.
mléko, lepek, siřičitany
NUTRIČNÍ SLOŽENÍ na 100 g (v závorce na porci 25 g)
|
|
---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1383 (401) kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 328 (95) kcal |
Tuky | 3.1 (0.9) g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.03 (0.3) g |
Sacharidy | 16.9 (4.9) g |
z toho cukry | 4.14 (1.2) g |
Vláknina | 13.79 (4) g |
Bílkoviny | 51.03 (14) g |
Sůl | 3.52 (1.02) g |