Francouzská keto dieta

Pečený květák



Ingredience (2 porce):

  • 1 celý květák
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička sušeného česneku
  • ¼ lžičky sladké papriky
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

Postup přípravy:

Celý květák krátce povaříme v osolené vodě. V Misce smícháme olej, hořčici, sušený česnek, sladkou papriku a vše osolíme a opepříme. Uvařený květák potřeme směsí a pečeme na 180 °C, dokud nebude mít karfiol zlatavou barvu.

Online kalkulačka

Vypočítejte, jaký dietní program je pro Vás nejvhodnější?

Pohlaví

Problematické partie

Hledám nejvhodnější program...

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem