Paella
Ingredience (2 porce):
- risoni Prodietix
- 30 g kuřecího masa
- 60 g krevet
- 30 g slávek
- 1/4 ks cibule
- 1/2 stroužku česneku
- 1/2 rajčete
- 1/2 červené papriky
- 1/2 l vývaru z povoleného masa a zeleniny
- 0,5 dcl suchého bílého vína
- tymián
- šafrán
- olivový olej
Postup přípravy:
Na olivovém oleji orestujeme nadrobno nakrájený česnek. Pak postupně přidáme nakrájené kuřecí maso, cibuli, tymián, rajče, bílé víno a papriku.
Směs okořeníme šafránem. Přisypeme risoni a zalijeme drůbežím vývarem. Necháme chvíli povařit na mírném ohni. Po chvilce přidáme krevety
Stáhněte var a nechte chvíli povařit. Když jsou risoni téměř hotové, vložíme krevety a slávky. Že je paella hotová poznáme tak, že se slávky pootevřou.
Potom můžeme servírovat.
Jak Paellu jíst?
Tento recept je vhodný od druhé fáze. Jedna porce představuje 1/2 proteinového jídla a 1/2 normálního jídla. Aby byl dodržen správný poměr jídel, konzumujte takto:
V druhé fázi:
V jednom dni zkonzumujte 2 porce paelly, jedno normální jídlo a svačiny.
Ve třetí fázi:
V jednom dni tedy zkonzumujte 2 porce paelly, jedno proteinové jídlo a svačiny.
Hledám nejvhodnější program...