Francouzská keto dieta

Paella



Ingredience (2 porce):

  • risoni Prodietix
  • 30 g kuřecího masa
  • 60 g krevet
  • 30 g slávek
  • 1/4 ks cibule 
  • 1/2 stroužku česneku
  • 1/2 rajčete
  • 1/2 červené papriky
  • 1/2 l vývaru z povoleného masa a zeleniny
  • 0,5 dcl suchého bílého vína
  • tymián
  • šafrán
  • olivový olej

Postup přípravy:

Na olivovém oleji orestujeme nadrobno nakrájený česnek. Pak postupně přidáme nakrájené kuřecí maso, cibuli, tymián, rajče, bílé víno a papriku.
Směs okořeníme šafránem. Přisypeme risoni a zalijeme drůbežím vývarem. Necháme chvíli povařit na mírném ohni. Po chvilce přidáme krevety
Stáhněte var a nechte chvíli povařit. Když jsou risoni téměř hotové, vložíme krevety a slávky. Že je paella hotová poznáme tak, že se slávky pootevřou.
Potom můžeme servírovat.

Jak Paellu jíst?

Tento recept je vhodný od druhé fáze. Jedna porce představuje 1/2 proteinového jídla a 1/2 normálního jídla. Aby byl dodržen správný poměr jídel, konzumujte takto:

V druhé fázi:
V jednom dni zkonzumujte 2 porce paelly, jedno normální jídlo a svačiny.

Ve třetí fázi:
V jednom dni tedy zkonzumujte 2 porce paelly, jedno proteinové jídlo a svačiny.

Online kalkulačka

Vypočítejte, jaký dietní program je pro Vás nejvhodnější?

Pohlaví

Problematické partie

Hledám nejvhodnější program...

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem