Jarní salátek s ředkvičkami
Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze
ingredience pro 2 porce:
- větší svazek ředkviček
- 1/2 balení rukoly
- 1/2 balení polníčku
Dresing:
- 1 lžíce za studena lisovaného olivového oleje
- 2 lžíce dijonské hořčice (neslazené)
- 1 tabletka stévie rozpuštěné v trošce vody
- sůl
- pepř
- 3 lžíce vody
postup přípravy:
Nejprve si připravíme zálivku. V trošce vody necháme rozpustit tabletku stévie a mezitím si smícháme olej s dijonskou hořčicí, solí, pepřem a vodou. Po rozpuštění zamícháme i stévii a dáme chladit do lednice.
Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Rukolu s polníčkem v cedníku propláchneme a vložíme do mísy, kde následně smícháme s ředkvičkami a připravenou zálivkou.
Podáváme k proteinovým jídlům nebo samostatně kdykoliv během dne.
Hledám nejvhodnější program...