Francouzská proteinová dieta

Jarní salátek s ředkvičkami



Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze 

ingredience pro 2 porce:

  • větší svazek ředkviček
  • 1/2 balení rukoly
  • 1/2 balení polníčku

Dresing:

  • 1 lžíce za studena lisovaného olivového oleje
  • 2 lžíce dijonské hořčice (neslazené)
  • 1 tabletka stévie rozpuštěné v trošce vody
  • sůl
  • pepř
  • 3 lžíce vody

postup přípravy: 

Nejprve si připravíme zálivku. V trošce vody necháme rozpustit tabletku stévie a mezitím si smícháme olej s dijonskou hořčicí, solí, pepřem a vodou. Po rozpuštění zamícháme i stévii a dáme chladit do lednice. 

Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Rukolu s polníčkem v cedníku propláchneme a vložíme do mísy, kde následně smícháme s ředkvičkami a připravenou zálivkou.  

Podáváme k proteinovým jídlům nebo samostatně kdykoliv během dne. 

Online kalkulačka

Spočítejte si Váš dietní program

žena muž

Problematické partie

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem