Jahodový krém

Kód: 41120021

Nízkoenergetická směs pro přípravu krému s příchutí jahody se snížením obsahem cukrů, tuků a zvýšeným obsahem bílkovin (70 %).

Cena: 59 Kč

skladem

Návod k přípravě:

Obsah sáčku vsypte do 150 ml studené vody. Protřepejte v shakeru, aby se prášek s vodou spojil. Před konzumací nechte 2 minuty odstát, dojde tak k hydrataci proteinů.

Pro přípravu konzistence pudingu: Obsah sáčku za stálého míchání metličkou postupně sypejte do 115 ml studené vody dokud se prášek s vodou nespojí. Nechte 15 - 30 minuty ztuhnout v lednici.

Nutriční složení:

100 g 26 g (jedna porce)
Bílkoviny 69,2 g 18 g
Tuk 4,6 g 1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,3 g 0,6 g
Sacharidy 11,2 g 2,9 g
z toho cukry 5,0 g 1,3 g
Sůl 1,88 g 0,49 g
Vápník 825 mg 215

mg

% DDD 103 % 27 %
Energie 372 kcal 97 kcal
1574,0 kJ 409,0 kJ

Esenciální aminokyseliny:

 
g/100g proteinové směsi
L-isoleucin 5,60 g
L-leucin 10,87 g
L-lysin 8,73 g
L-methionin + L-cystin 4,06 g
L-fenylalanin + L-tyrosin 9,87 g
L-threonin 4,73 g
L-tryptofan 1,63 g
L-valin 6,63 g
Histidin 2,77 g

Složení:

Mléčné bílkoviny; směs na bázi rostlinného tuku (rafinovaný palmový olej; glukózový sirup; mléčná bílkovina; stabilizátor: pentasodium trifosfát; protispékavá látka: oxid křemičitý); zahušťovadla: karboxymethylcelulóza, celulóza, hydroxypropylmethylcelulóza; okyselující látky: kyselina citrónová, kyselina jablečná; stabilizátor: fosfát draselný; sůl; mléčná příchuť; regulátory kyselosti: oxid hořečnatý, citrát draselný; methionin; sladidla: aspartam (obsahuje fenylalanin), acesulfam draselný; jahodový prášek s jádry (0,42%); barvivo: prášek z červené řepy, extrakt z kurkumy; protispékavé látky: oxid křemičitý; emulgátor: sojový lecitin.

Alergeny:

mléko, soja, vyrobeno na zařízení, které zpracovává hořčici, celer, vejce, lepek a siřičitany

Online kalkulačka

Spočítejte si Váš dietní program

žena muž

Problematické partie