Francouzská keto dieta

Italské houbové risotto s parmazánem



Recept je vhodný do 2. a 3. fáze

ingredience na 2 porce

  • 1 balení Prodietix risoni
  • ¼ šalotky
  • 300 ml hovězího vývaru z kostí
  • 150 g hlívy ústřičné
  • 50 g čerstvého špenátu
  • 20 g parmezánu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • ½ lžičky sušeného česneku
  • 1 lžička citronové šťávy

postup přípravy

Do rozehřáté pánve nalijeme lžíci olivového oleje a vložíme ¼ nadrobno nakrájené šalotky. Jakmile šalotka začne zlátnout, nasypeme do pánve risoni a chvíli opékáme. Následně přidáme na proužky nakrájenou hlívu ústřičnou, sušený česnek a zalijeme 300 ml vývaru.

Vaříme, dokud risoni nezměknou. Následně přidáme čerstvé lístky špenátu.

Pánev stáhneme z plotny, přidáme 20 g nadrobno nastrouhaného parmazánu a lžičku citronové šťávy a zamícháme.

Přikryjeme pokličkou a necháme 5 minut odstát. Poté podáváme .

Online kalkulačka

Vypočítejte, jaký dietní program je pro Vás nejvhodnější?

Pohlaví

Problematické partie

Hledám nejvhodnější program...

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem