Hříbková omeleta

Kód: 41120031

Nízkoenergetická směs pro přípravu omelety s hříbky se sníženým obsahem cukrů, tuků a zvýšeným obsahem bílkovin (64 %).

Výrobek určený pro proteinovou dietu (keto dietu), nebo jako doplněk běžné stravy pro snadnější udržení váhy.

Cena: 59 Kč

skladem

Návod k přípravě:

Obsah sáčku vsypte do 90 - 100 ml studené vody. Protřepejte v shakeru nebo v misce promíchejte metličkou, aby se prášek s vodou spojil. Nechte 1 minutu odstát. Použijte pánev s nepřilnavým dnem s trochou oleje. Odstátou směs vlijte do horké pánve a opékejte z obou stran po dobu cca 1 - 2 minut (dokud směs neztuhne). Případně nalijte do misky nebo mělkého talíře a ohřívejte v mikrovlnné troubě na nejvyšší stupeň po dobu 2 minut.

Nutriční složení:

100 g 29,5 g (jedna porce)
Bílkoviny 61,0 g 18 g
Tuk 13,6 g 4,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4,4 g 1,3 g
Sacharidy 10,1 g 3,0 g
z toho cukry 3,4 g 1,0 g
Energie 408,0 kcal 120,0 kcal
1717,0 kJ 507,0 kJ
Vláknina 0,6 g 0,2 g
Sůl 4,11 g 1,21 g

Esenciální aminokyseliny:

 
g/100g proteinové směsi
L-isoleucin 6,00 g
L-leucin 8,95 g
L-lysin 6,80 g
L-methionin + L-cystin 5,87 g
L-fenylalanin + L-tyrosin 9,42 g
L-threonin 4,88 g
L-tryptofan 1,51 g
L-valin 6,99 g
Histidin 2,21 g

Složení:

Bílkovinná směs (bílkovina z vaječného bílku, vaječná bílkovina, izolát syrovátkovej bílkoviny (mléko, sója)); sušené hříbky (2%); aroma: (mléko) zahušťovadlo: kroskarmelóza; emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin, sójové lecitiny; regulátor kyselosti: difosforečnany, uhličitany draselné, hydrogenuhličitan sodný, fosforečnany vápenaté, sírany vápenaté; maltodextrin; pepř; sůl; barviva: beta-karoten, kurkumin; kypřicí látka: oxid křemičitý; petržel. 

Alergeny:

Mléko, vejce a sója. Může obsahovat stopy hořčice, lepku, celeru siřičitanů. 

Online kalkulačka

Spočítejte si Váš dietní program

žena muž

Problematické partie