Francouzská proteinová dieta

Hovězí maso na houbách a lilku



Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze

ingredience pro jednu porci

  • 200 g čerstvých hub
  • 1 lžička soli
  • ¼ lžičky chilli
  • ¼ cibule
  • pepř
  • 1 menší lilek
  • 2 polévkové lžíce oleje
  • 100 g hovězího masa

postup přípravy

Nakrájíme si lilek, čerstvé houby a hovězí maso na kostky. Maso si okořeníme pepřem a osolíme. Dochutíme ¼ lžičkou mletého chilli. Na horkou pánev přidáme 2 polévkové lžíce oleje a vložíme ¼ nakrájené cibule. Jakmile je cibulka opečená dozlatova, přidáme maso a opečeme, potom přidáme lilek a chvíli povaříme. Nakonec přidáme čerstvé houby. Opepříme, promícháme a dusíme. Jakmile je maso hotové, můžeme podávat.

Online kalkulačka

Spočítejte si Váš dietní program

žena muž

Problematické partie

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem