Hovězí maso na houbách a lilku
Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze
ingredience pro jednu porci
- 200 g čerstvých hub
- 1 lžička soli
- ¼ lžičky chilli
- ¼ cibule
- pepř
- 1 menší lilek
- 2 polévkové lžíce oleje
- 100 g hovězího masa
postup přípravy
Nakrájíme si lilek, čerstvé houby a hovězí maso na kostky. Maso si okořeníme pepřem a osolíme. Dochutíme ¼ lžičkou mletého chilli. Na horkou pánev přidáme 2 polévkové lžíce oleje a vložíme ¼ nakrájené cibule. Jakmile je cibulka opečená dozlatova, přidáme maso a opečeme, potom přidáme lilek a chvíli povaříme. Nakonec přidáme čerstvé houby. Opepříme, promícháme a dusíme. Jakmile je maso hotové, můžeme podávat.
Hledám nejvhodnější program...