Houbová smaženice
Recept je vhodný pro: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze
ingredience na 1 porci
- 1 porce Prodietix - Žampionová omeleta
- 150 g hub (můžeme použít i mražené)
- lžíce za studena lisovaného slunečnicového nebo olivového oleje
- 1 lžíce sušené cibule
- kmín
- sůl
- pepř
postup přípravy
Na rozpálenou pánev nalijeme lžíci oleje a přidáme sušenou cibulku. Necháme lehce zpěnit a vsypeme očištěné houby. Lehce orestujeme, dokud houby nepustí vodu. Poté přidáme kmín, přiklopíme poklicí a necháme dusit houby doměkka. Mezitím si v misce dle návodu rozmícháme směs na Prodietix Žampionovou omeletu. Po změknutí houby osolíme a opepříme a zalijeme připravenou směsí na omeletu. Za stálého míchání prohřejeme na pánvi, dokud směs neztuhne. Před podáváním můžeme ještě posypat pažitkou.
Hledám nejvhodnější program...