Fusilli s kedlubnovým zelím
Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze
ingredience na jednu porci:
- Prodietix těstoviny Fusilli
- 1 lžíce sušené cibule
- 1/2 kedlubny
- sůl
- pepř
- špetka drceného kmínu
- 1 lžíce panenského olivového oleje
postup přípravy
Kedluben nastrouháme na hrubo, dusíme do měkka a přidáme sušenou cibuli. Ochutíme solí, pepřem, drceným kmínem.
Těstoviny uvaříme v 1 litru vroucí osolené vody. Můžeme přidat olivový olej, aby se těstoviny nelepily. Vaříme 6-7 minut, poté slijeme.
Těstoviny smícháme s podušenou kedlubnou. Jako ozdobu a dochucení lze přidat lístky čerstvé bazalky.
Hledám nejvhodnější program...