Fusilli s kedlubnovým zelím



Recept je vhodný pro: 2. fáze, 3. fáze

ingredience na jednu porci:

  • Prodietix těstoviny Fusilli 
  • 1 lžíce sušené cibule
  • 1/2 kedlubny
  • sůl
  • pepř
  • špetka drceného kmínu
  • 1 lžíce panenského olivového oleje

postup přípravy

Kedluben nastrouháme na hrubo, dusíme do měkka a přidáme sušenou cibuli. Ochutíme solí, pepřem, drceným kmínem.
Těstoviny uvaříme v 1 litru vroucí osolené vody. Můžeme přidat olivový olej, aby se těstoviny nelepily. Vaříme 6-7 minut, poté slijeme.

Těstoviny smícháme s podušenou kedlubnou. Jako ozdobu a dochucení lze přidat lístky čerstvé bazalky.

Online kalkulačka

Spočítejte si Váš dietní program

žena muž

Problematické partie

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem