Francouzská keto dieta

Cmunda po kaplicku



Varianta pro 1. fázi, 2. fázi a  3.fázi:

Ingredience (pro 2 porce)

Postup přípravy

Zelí podlijeme a uvaříme do měkka. Dochutíme solí a čekankovým sirupem, pokud je to potřeba.

Obsah dvou sáčku Prodietix bramboráku vsypeme do 150 ml studené vody. Přidáme ½ lžičky sušeného česneku a lžičku majoránky a mletý kmín. V misce promícháme metličkou, aby se prášek s vodou spojil. necháme 1 minutu odstát. Odstátou směs vlijeme do pánve s nepřilnavým dnem a opékáme  z po dobu cca 2–3 minuty na středním ohni. V polovině času obrátíme.

Bramborák podáváme společně se zelím.

Dobrou chuť.

Varianta pro 2. fázi a 3. fázi:

Ingredience (pro 4 porce)

Postup přípravy

Kuřecí prsa opláchneme a nakrájíme na malé kostičky. Osolíme a opepříme a na oleji orestujeme.

Zelí podlijeme a uvaříme do měkka. Dochutíme solí a čekankovým sirupem, pokud je to potřeba.

Obsah dvou sáčku Prodietix bramboráku vsypeme do 150 ml studené vody. Přidáme ½ lžičky sušeného česneku a lžičku majoránky a mletý kmín. V misce promícháme metličkou, aby se prášek s vodou spojil. necháme 1 minutu odstát. Odstátou směs vlijeme do pánve s nepřilnavým dnem a opékáme z po dobu cca 2–3 minuty na středním ohni. V polovině času obrátíme.

Bramborák podáváme společně se zelím a masem.

Dobrou chuť.

Online kalkulačka

Vypočítejte, jaký dietní program je pro Vás nejvhodnější?

Pohlaví

Problematické partie

Hledám nejvhodnější program...

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem