Veselé Velikonoce! Máme pro vás velikonoční dárek v podobě 25% slevy na Protein Bueno Coconut po zadání kódu KOKOSBUENO25.

Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Petra S.

27. 7. 2022

Momentálně jsem maminkou na mateřské dovolené, která si užívá všechen čas strávený s rodinou. Sportování se teď vůbec nevěnuji, ale když to tak vezmu, hodně lítám za synem, a to se podle mě taky trochu počítá jako sport. Firmu Prodietix znám a mám ji ráda. Dietu od nich jsem už jednou držela a byla jsem s ní moc spokojená. Do hubnutí a tohoto celého procesu jsme se pustily spolu s mou maminkou, obě jsme se navzájem podporovaly a užívaly si to spolu.

S dietou jsem začala abych zhubla alespoň 20 kg, což se mi skoro podařilo. I přes to, že začátek byl těžký, je celý proces pouze o tom si nastavit, že za tím co člověk chce, si musí jít. Měla jsem dietní program M na 12 týdnů a musím říct, že skoro všechna jídla byla dobrá a chutnala mi. Opravdu nic strašného. Mým favoritem jsou tyčinky, a to hlavně ty vanilkové, ty mi moc chutnají. Také jsem si oblíbila jejich celozrnný chléb, naopak mi ale vůbec nechutnala hříbková omeleta.

 

Ve svém těle se teď cítím mnohem lépe, a to hlavně při fyzických činnostech. Cítím se lehčí a vše mi jde líp. Díky dietě jsem si zvykla na to, jíst menší porce a jíst pravidelně, v čemž bych chtěla i nadále pokračovat. Moc děkuji celému týmu Prodietix za super přístup.