Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Petra L.

9. 6. 2022

Za možnost zkusit tuto keto dietu vděčím mému kolegovi z práce, díky kterému jsem firmu Prodietix objevila. Jeho super proměna za tak krátkou dobu mě zaujala natolik, že jsem do toho šla taky. Pracuji jako projektantka a ve svém volném čase se ráda věnuji focení a cestování. Než jsem začala s dietou, zkoušela jsem zhubnout tak, že jsem si do práce dělala krabičky, což bylo super do doby, než jsem se vrátila domů a tam snědla vše, co jsem cestou potkala. Efekt to tedy pro mě moc nemělo a já si slíbila, že zkusím něco jiného. Vybrala jsem si dietní program od Prodietix, konkrétně dietu M na 12 týdnů s tím, že můj cíl bylo zhubnout 20 kilo. Když jsem se do toho pustila, bylo pro mě opravdu těžké dodržovat pravidelnost jídel, ale protože do toho šla i sestra a sestřenice, tak jsme se vzájemně motivovaly, až nám to přišlo úplně normální a v pohodě.

Ze všech jídel co jsem vyzkoušela mi nejvíce chutnaly vanilkové tyčinky a chorizo. Čemu jsem naopak na chuť nepřišla byly těstoviny, ty jsem si dochucovala zeleninou, a až pak mi chutnaly. Nicméně s dietou Prodietix jsem byla moc spokojená a klidně bych do toho šla znova. Jediné co mi v programu chybělo byly slaná jídla, těch bych chtěla více.

Jsem ráda, že jsem dietu podstoupila, cítím se teď opravdu dobře a co mě těší je, že mám spoustu energie a chuť opět sportovat.