Veselé Velikonoce! Máme pro vás velikonoční dárek v podobě 25% slevy na Protein Bueno Coconut po zadání kódu KOKOSBUENO25.

Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Petra G.

19. 7. 2022

Dietu od firmy Prodietix jsem již měla. Znovu jsem si jí vybrala z důvodu velké spokojenosti z minula a pro zaručeně dobrý výsledek. Aby to pro všechny v rodině bylo lehčí, rozhodly jsme se držet dietu se sestrou a maminkou společně.

Líbí se mi, že má společnost vytvořenou dietní kalkulačku, do které člověk zadá, jaká je jeho počáteční hmotnost a jaká je cílová. Dále se tam zadává několik dalších hodnot a parametrů, ze kterých je každému spočítaná dieta na míru. Mně vyšla dieta S na 12 týdnů.

Celý můj dietní proces mi přijde super, vyzdvihla bych možnost vybrat si jídla podle své chuti. Ze všech jídel co jsem si zvolila já, jsem si nejvíce oblíbila čokoládový koláč. Jsem totiž milovník čokolády a tohohle bych se ujedla. Naopak na chuť mi vůbec nepřišly palačinky a omelety.

Díky dietě se teď cítím lépe. Nadšená jsem hlavně z toho, že mám konečně víc možností v oblékání. Dříve jsem se skoro do ničeho nevešla a to mě štvalo. Celému týmu Prodietix moc děkuji, byla to nejlepší volba mého života!