Veselé Velikonoce! Máme pro vás velikonoční dárek v podobě 25% slevy na Protein Bueno Coconut po zadání kódu KOKOSBUENO25.

Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Martin L.

3. 8. 2022

Keto dietu už jsem párkrát držel. Ta od Prodietix mi vyhovuje, protože si můžu vybrat pouze jídla co mi chutnají a také je dieta dle mého kvalitní. Do diety jsem se pustil abych zredukoval svou váhu, ve svém těle už jsem se totiž necítil komfortně a to pro mě byl signál k tomu, abych něco začal dělat.

Na webu společnosti jsem si pomocí dietní kalkulačky vypočítal, že k dosažení své vysněné váhy potřebuji držet dietu M na 12 týdnů. Pustil jsem se do toho odhodlaně a plný energie. Vlastně i celý proces diety byl celkem v pohodě, jen jsem se už strašně těšil na to, až si dám pořádný steak.

Po dietě v mém novém já se cítím opravdu skvěle. Jsem vyrovnaný a mám lepší náladu. Ostatním bych vzkázal jen to, aby vydrželi, odměna se pak stoprocentně dostaví.