Veselé Velikonoce! Máme pro vás velikonoční dárek v podobě 25% slevy na Protein Bueno Coconut po zadání kódu KOKOSBUENO25.

Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Lenka Š.

20. 4. 2022

Pracuju jako dětská sestra pro intenzivní péči, baví mě cestování, focení a nejradši trávím čas s mojí rodinou. Jídlo mám ráda, ale většinu času jsem se stravovala nepravidelně a nijak extra to neřešila. Firmu Prodietix jsem znala od kamarádek, které jejich dietu měly a byly spokojené. Díky tomu jsem si na ní pak hledala různé recenze, abych si udělala obrázek i já sama, a když jsem viděla, že má převážně ty kladné, řekla jsem si, že dietu zkusím také.

 

Pomocí dietní kalkulačky a mé představy zhubnout alespoň 12 Kg mi vyšla dieta M na 9 týdnů. Největším důvodem a výzvou proč jsem do toho šla, pro mě byl jednoznačně chtíč obléct své staré oblečení, které jsem dlouho nemohla nosit. Během diety jsem si několik jídel oblíbila, hlavně ty sladká. Mezi moje favority patřily snad všechny tyčinky, wafle, nebo chorizo a chipsy. Musím říct, že dieta mě mimo toho, že jsem opravdu zhubla, naučila také několik dalších věcí, a to hlavně pravidelné se stravování a jezení více zeleniny. Tyto návyky bych si chtěla zachovat co nejdéle. Dieta mi už skončila a já se celkově cítím spokojenější a také mám více energie, která mě nakopává k tomu na sobě i nadále pracovat. Mým dalším úkolem je teď udržet si váhu a zpevňovat tělo. Všem co o dietě přemýšlí, moc doporučuju. Ani nebudete věřit, jakou vůli najdete a jaké výsledky budete mít.