Vážení zákazníci, jaro je tu a s ním i 30% sleva na všechny dietní programy. Buďte ve formě s příchodem jara! 

Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Kamila L.

30. 6. 2022

Nikdy jsem žádnou dietu nezkoušela, až teď poprvé s firmou Prodietix. Tuto ketodietu jsem si vybrala kvůli možnosti volit si jídla dle svých preferencí a chutí a mít tak i při dietě jídla co mi chutnají. Před dietou bylo u mého normálního stravování největším kamenem úrazu to, že jsem vždy sháněla jen něco rychlého, co mě zasytí. Byla jsem totiž v posledním ročníku na vysoké a neměla jsem tolik času, věnovat se vaření zdravějších jídel.

 

Prodietix nabízí dietní kalkulačku, podle které si každý může spočítat dietu na míru. Mým cílem bylo zhubnout 15 kilo, proto mi byla vypočtena dieta M na 9 týdnů.

 

Na celém dietním programu mě bavila jednoduchost a pohodlnost při přípravě jídel. Moc mi chutnaly párečky a koláčky, které jsem si dávala každé ráno k snídani. Nejméně mi naopak chutnaly krémy a pudinky.

 

 

Pro keto dietu jsem se rozhodla kvůli tomu, že jsem chtěla rychle zhubnout přebytečná kila, která jsem na sobě pociťovala. Mým největším hnacím motorem a motivací bylo, abych se sebou a ve svém těle byla spokojená. Teď po dietě jsem spokojená a cítím se super, proto všem, kteří o dietě přemýšlejí držím palce. Stojí za to, to zkusit.