Veselé Velikonoce! Máme pro vás velikonoční dárek v podobě 25% slevy na Protein Bueno Coconut po zadání kódu KOKOSBUENO25.

Došlo ke ztrátě internetového připojení, zkontrolujte prosím Vaše internetové připojení, obnovte stránku a zkuste provést akci znovu.
Při vyřizování vašeho požadavku došlo k chybě, obnovte prosím stránku a zkuste provést akci znovu.

Aleš Č.

14. 6. 2022

Co se týká jídla, jsem typický chlap. Vždycky jsem jedl hodně uzenin a pečiva, celkově prostě páté přes deváté. Pro tuto dietu jsem se rozhodl na doporučení své ženy, která s firmou Prodietix dost zhubla a mě to zaujalo. Když jsem začal, konkrétně s dietou S na 9 týdnů, měl jsem samozřejmě jasný cíl kolik chci zhubnout, a toho jsem také dosáhl. O to větší překvapení ale pak na konci bylo, když jsem zjistil, že jsem zhubl dvojnásobek.

Musím říct, že v jídle jsem nikdy nedodržoval žádný režim, takže než jsem si na něho zvykl, chvíli to trvalo. Doufám ale, že se mi režim podaří udržet. Mimo to, mě dieta naučila nepřejídat se a taky, že mi stačí menší porce než na které jsem byl zvyklý. Celkově mi většina jídel v mém dietním programu přišlá chutná, nejvíc jsem si oblíbil perník. Ten je super.

Osobně bych do toho šel klidně znova, proto pokud o této keto dietě někdo přemýšlíte, tak hurá do toho. Když to nevyzkoušíte, nebudete přece vědět, zda to zvládnete, a za sebe můžu říct, že ten pocit po dietě je moc fajn. Já osobně se po kilech, které mám dole, cítím jako nový člověk.