Francouzská proteinová dieta

Čevapčiči



Recept je vhodný pro: 2.fáze, 3.fáze

ingredience na 5 porcí

  • hovězí maso 500 gramů
  • olej olivový 1 lžička
  • 2 lžičky sušené cibule
  • špetka červené papriky
  • sůl
  • pepř černý 
  • petržel hladkolistá 

postup přípravy

Libové hovězí maso umeleme nebo rozmixujeme. Vmícháme do něj olej, sušenou cibuli, koření a nasekanou petrželku.

Rukama namočenýma ve studené vodě vytvarujeme menší válečky, potřeme je olivovým olejem a upečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů zhruba 30 minut. Hotové čevapčiči servírujeme s dijonskou hořčicí, zeleninovým salátem a vařeným bramborem.

TIP:  Servírovat můžete například s Prodietix šťouchanými bramborami, přičemž si jednu porci brambor i masa rozložíte na polovinu, abyste nepřesáhli množství bílkovin v jedné porci. 

Online kalkulačka

Spočítejte si Váš dietní program

žena muž

Problematické partie

Poraďte se s výživovým poradcem

Zarezervujte si bezplatnou telefonickou konzultaci s výživovým poradcem